Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Sony Ericsson XPERIA X10, Αναβαθμιση σε Android 2.3 Gingerbread επισημα

Αυτό κι είναι αναπάντεχο νέο. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση του λειτουργικού του Sony Ericsson XPERIA X10 από το Android 2.1 στο Android 2.3 Gingerbread, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Το update θα είναι διαθέσιμο για download περί τα τέλη Ιουνίου και εκτός από ταχύτητα και σταθερότητα, φέρνει αρκετές ακόμα σημαντικές αλλαγές.
Αιτία για την αλλαγή στάσης της Sony Ericsson φαίνεται να ήταν αφενός τα μηνύματα των χρηστών του Xperia X10 και αφετέρου η εξικειώση που απέκτησε η Sony Ericsson με το Gingerbread μιας και θα το χρησιμοποιήσει σε μια σειρά από νέα κινητά, όπως τα Sony Ericsson Arc και Play.
Οι αλλαγές που θα φέρει το update δεν θα περιοριστούν στο λειτουργικό, αλλά θα επηρεάσουν και κάποιες ξεχωριστές εφαρμογές της συσκευής, όπως αυτή της κάμερας, η οποία θα αντικατασταθεί με την original εφαρμογή κάμερας του Android, αλλά και τα Sony Ericsson Backup and Restore και το Mediascape, τα οποία θα αντικατασταθούν από νέες εφαρμογές.
Αυτή η απόφαση της Sony Ericsson έρχεται να επιβεβαιώσει και τις πληροφορίες που σας μεταφέρουμε το τελευταίο διάστημα, ότι η Sony Ericsson μαθαίνει από τα λάθη της και θα μας έχει υποσχεθεί ότι θα δίνει προτεραιότητα στις αναβαθμίσεις του λειτουργικού και μετά σε αυτές του user interface (βλέπε MediaScape, TimeScape).

(πηγή : techblog.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger